Vaikutukset Suklaata Pikkulapsille

Lapsi tarvitsee terveellistä ruokaa, kasvaa ja kehittyä, mutta voit tarjota makeita herkkuja silloin tällöin. Suklaa on turvallinen jälkiruoka vaihtoehto lapsi, niin kauan kuin olet tietoinen mahdolliset vaikutukset liikaa kofeiinia ja sokeria.

Kofeiini

Suklaa sisältää kofeiinia, joka voi aiheuttaa lapsen tuntea hermostuneisuus, univaikeudet ja kokea nopea syke. Kofeiini on diureetti, mikä tarkoittaa, että se voi myös tehdä lapsen virtsata useammin. Unssi suklaa ja kahdeksan unssia suklaa maito on vain 5 mg kofeiinia, joten niin kauan kuin lapsi ei kuluta suuria määriä tai muita kofeiinin lähteitä, kuten virvoitusjuomia, kofeiinia suklaa ei todennäköisesti olla negatiivinen vaikutus.

Sokeria

Suklaa sisältää rasvaa ja sokeria, joka ei välttämättä ole aina terveellisin valinta lapsi. Hänen pieni vatsa voi vain olla vain niin paljon ruokaa kerralla, joten on tärkeää tehdä aterioita ja välipaloja laskea ja jättää tilaa terveellisiä ja ravitsevia elintarvikkeita. Se KidsHealth alkaen Nemours verkkosivuilla sanoo, että suklaata voi olla noin 230 kaloreita ja 13 grammaa rasvaa. Jos lapsi on suklaa, varmista, että se on tarjotaan säästeliäästi. Itse asiassa, ChooseMyPlate.gov suosittelee, että pikkulapset ovat enintään 135 tyhjiä kaloreita belgiska våffeljärn, kuten suklaata ja muita elintarvikkeita, joihin on lisätty sokeria.

Meijeri Saanti

2008 julkaistu tutkimus ”Journal of American Ruokavalioon Association” todettiin, että lapset, jotka joivat tavallinen tai maustettu maito kulutetaan enemmän ravinteita ja oli pienempi painoindeksi kuin niillä lapsilla, jotka joivat maitoa. Jos sinulla on kova aika saada lapsi juomaan tarpeeksi maitoa joka päivä, lisäämällä joitakin suklaa aromi voi tehdä se houkuttelevampi ja auttaa häntä kuluttavat kaksi-kolme päivittäistä annosta meijeri hän tarvitsee.

Suositukset

Vaikka suklaa on turvallinen kohtalaisia määriä vanhemmille pikkulapsille, sinun ei pitäisi antaa suklaata tai muita kofeiinia tuote pikkulapsille alle 2 vuotta. Haluat ehkä välttää tarjoamalla suklaata, jos lapsi on maitoa allergia tai laktoosi-intoleranssi. Jos olet epävarma noin antaa suklaata lapsi tai jos syöt se aiheuttaa hänelle kokea suvaitsemattomuutta tai allergia oireita, kuten turvotusta hänen huulensa, vatsakipu tai oksentelu, keskustele hänen lääkäri.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *